
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1פורסים את החציל לאורכו, מורחים את פניי החציל בשמן ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 20 דקות. 2קוצצים דק את נתח האנטריקוט עד למצב של טחינה ומוסיפים מלח ופלפל גרוס לפי הטעם. 3מטגנים בצל אחד חתוך לקוביות, מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עד להשחמה. 4מוציאים את החציל, חורצים אותו במזלג ושמים מעל את תערובת הבשר עם הבצל. מחזירים לתנור לצריבה קלה נוספת. 5מכינים את הטחינה בצד לפי הוראות היצרן ומוסיפם את הכוסברה הקצוצה. 6קוצצים את העגבניות והפלפל החריף, מוסיפים מיץ מחצי לימון, שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם. 7מסדרים על הצלחת את החציל מעליו את הטחינה והכוסברה והסלט בצד. סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (4 מנות):
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |