אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

סירות חציל קלוי ממולאות בבשר בליווי טחינה

להכין סירות חצילים זה תענוג גדול. הטעם מעדן וכל אחד מקבל מנה אישית מרשימה וטעימה

|מאסטר שף| פורסם19:13
Rating:4.593reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 2 עגבנייה
  • 1 פלפל חריף
  • 2 חצילים יפים
  • 300 גרם אנטריקוט
  • 200 מ"ל טחינה גולמית
  • חצי לימון
  • מלח
  • פלפל
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 בצל
  • רבע צרור כוסברה קצוץ

אופן ההכנה:

1פורסים את החציל לאורכו, מורחים את פניי החציל בשמן ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 20 דקות.

2קוצצים דק את נתח האנטריקוט עד למצב של טחינה ומוסיפים מלח ופלפל גרוס לפי הטעם.

3מטגנים בצל אחד חתוך לקוביות, מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עד להשחמה.

4מוציאים את החציל, חורצים אותו במזלג ושמים מעל את תערובת הבשר עם הבצל. מחזירים לתנור לצריבה קלה נוספת.

5מכינים את הטחינה בצד לפי הוראות היצרן ומוסיפם את הכוסברה הקצוצה.

6קוצצים את העגבניות והפלפל החריף, מוסיפים מיץ מחצי לימון, שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם.

7מסדרים על הצלחת את החציל מעליו את הטחינה והכוסברה והסלט בצד.

סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (4 מנות):

אנרגיה553קלוריות
חלבונים29 גרם
פחמימות25 גרם
שומנים38 גרם

לטבלה המלאה

הערכים התזונתיים באדיבותערכים תזונתיים למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים

>> למתכוני התכנית הרביעית של העונה החדשה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il