אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

קינואה עם גזר ועשבי תיבול

תוספת בריאה לכל ארוחה

|null| פורסם17:57
קינואה (צילום: Eric Naud, Istock)
צילום: Eric Naud, Istock
Rating:427reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 כוס קינואה שטופה היטב
  • 2 כוסות מים
  • 1 בצל חתוך לקוביות
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כוס גזר מגורר
  • פלפל שחור טחון טרי
  • מלח
  • חצי כוס פטרוזיליה וכוסברה קצוצות

אופן ההכנה:

1מניחים בסיר את הקינואה עם המים וכחצי כפית מלח ומביאים לרתיחה. 2. מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 10 דקות. מכבים את האש,

משאירים את הסיר מכוסה למשך 5-10 דקות נוספות (אחרי 5 דקות טועמים, אם הקינואה מספיק רכה לטעמכם, מסננים ושוטפים אותה. אם לא – משאירים אותה במים החמים 5

דקות נוספות ורק אז מסננים ושוטפים).

3במחבת נפרדת, מטגנים תוך כדי ערבוב את הבצל עד שהוא הופך לשקוף. 4. מוסיפים את הגזר, ממליחים, מפלפלים ומטגנים (מעל להבה נמוכה) כ- 10 דקות. 5. מכבים את הלהבה, מוסיפים את עשבי התיבול, מערבבים ומוסיפים את הקינואה.

ערבוב נוסף והמנה מוכנה להגשה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il