
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1שוטפים את הבמיה במסננת תחת מי ברז ומסננים. 2במחבת גדולה ורחבה מחממים את השמן, מטגנים את שוקי העוף עד הזהבה, מוציאים ומניחים על צלחת. 3מטגנים את הבמיה כ-3 דקות מוציאים ומניחים בצד. 4בסיר רחב מחממים שמן, מוסיפים שום, עגבניות, עגבניות מרוסקות, ומבשלים כ-20 דקות עד לקבלת רוטב סמיך. מוסיפים פפריקה, ומים ומביאים לרתיחה, מוסיפים את שוקי העוף, הבמיה, סוכר, מלח ותבלינים, מנענעים קלות את הסיר ומבשלים כשעה וחצי על להבה נמוכה בסיר מכוסה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |