
סלט ירוק על ירוקהירוק היום ירוק מאוד: עלים ירוקים, אבוקדו, מלפפונים, אפונה (אם רוצים) ועל כל זה רוטב ירוק של יוגורט עם עשבי תיבול ועוד דברים טובים. זה כל כך טעים וטוב שבוודאות אתם מכינים את זה שוב עוד השבוע |
המצרכים :לסלט:
לרוטב
אופן ההכנה:1מניחים את כל מרכיבי הסלט בתוך קערה גדולה. 2מכינים את הרוטב: טוחנים במעבד מזון או בעזרת בלנדר מוט את כל חומרי מצרכי הרוטב עד לקבלת רוטב ירוק קרמי. 3יוצקים את הרוטב מעל הסלט ומערבבים בעדינות. בתיאבון. לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה סלט ירוק על ירוק של יעל קצב. פריך, טרי, קרמי|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |