
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים בקערה את הזוקיני, החציל, הפטריות ו-300 גרם עגבניות השרי עם רוטב הצ'ילי, הבלסמי, כף שמן זית, הפלפל השחור והשום. מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כחצי שעה, עד שהירקות מתרככים. 3מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים. 4מערבבים בקערת הגשה את הפסטה המבושלת, הירקות האפויים, עגבניות השרי הטריות, הבזיליקום, האורגנו, הזיתים וכף נוספת של שמן זית. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם, ומגישים. לבלוג של אינס שילת ואפיק -תיק אוכל >> בפעם הקודמת הכנו פשטידת תפוחי אדמה וחצילים, יצא משהו משהו >> והנה המג'דרה החדשה שלנו: יותר קלה, יותר בריאה ויותר טעימה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |