
קרם אפטר אייטמעולה לאירוח ולחסרי ניסיון קודם: מעדן פשוט של שוקולד מריר, נענע וקרם שמנת, שמזכיר את החטיף האהוב![]() צילום: אסתי רותם, ifeel |
המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1מועכים ומקמטים מעט את גבעולי ועלי הנענע. מרתיחים בסיר קטן 300 מ"ל שמנת מתוקה עם הנענע. מסירים מהאש, מכסים בניילון נצמד ומניחים לקירור בטמפרטורת החדר. 2מסננים את השמנת שהתקררה. מודדים כמות של 250 מ"ל שמנת ומחממים אותה שוב. את הכמות הנותרת מצרפים לשמנת שנותרה בצד. 3כשהשמנת מגיעה לסף רתיחה שופכים אותה על השוקולד הקצוץ, מחכים 3-2 דקות ומערבבים היטב מהמרכז כלפי חוץ, עד שמתקבלת תערובת אחידה, חלקה ומבריקה. 4יוצקים את התערובת לכוסות עד שליש מגובהן. מניחים לקירור מוחלט. 5מקציפים את השמנת שנותרה עם הסוכר עד קבלת קצפת רכה. מניחים מעט קצפת על קרם השוקולד בכל כוסית. מקשטים בעלי הנענע. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |