
מאפינס שוקולד שוקולדיים במיוחדעם שוקולד בפנים ושוקולד בחוץ, אין מצב שהילדים שלכם לא יהיו מאושרים. תכינו את זה איתם ביחד - ובכלל עשיתם להם את היום![]() צילום: אסתי רותם, mako אוכל |
המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1מכניסים למעבד מזון את כל החומרים היבשים, כולל השוקולד כשהוא שבור לקוביות. מפעילים את מעבד המזון בכמה פולסים קצרים עד שנוצרת אבקה אחידה שבתוכה פיסות שוקולד קטנטנות. 2מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים מעט עד שהתערובת אחידה ולא יותר. 3יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס, עד גובה של 1 ס"מ משפת התבנית. אופים בחום של 180 מעלות, 15 עד 20 דקות, עד שקיסם הננעץ במאפינס יוצא יבש. לחלופין, אפשר לאפות את המאפינס שוקולד 12 דקות בלבד ולהגיש מיד כשהמרכז נוזלי וחם. 4מכינים את הציפוי: מחממים את החומרים במיקרוגל, 30 שניות בכל פעם ומערבבים, עד שכל השוקולד נמס ומתקבל קרם חלק. יוצקים מעט מהקרם על כל מאפין שוקולד. * אסתי ידידיה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |