
סלט תפוחי אדמה עם טונה, לימון כבוש ופלפל צ'ומהמתברר שהסלט המופלא הזה ממש לא חייב להגיע בגוון חיוור וטעם עדין שרק מלפפון חמוץ מקפיץ פה ושם: קבלו גרסה נועזת עם טונה, לימון כבוש ופלפל צ'ומה. כן, מדובר בסלט תפוחי אדמה מסעיר ומסוכן, ואנחנו מאוהביםאורלי פלאי ברונשטיין|על השולחן אקספרס, הוצאת על השולחן| פורסם30/10/1707:00 ![]() צילום: דן לב, על השולחן אקספרס, הוצאת על השולחן |
המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1מבשלים את תפוחי אדמה במיקרוגל או במים רותחים עד שהם רכים. מצננים, חוצים ומערבבים בקערה עם פלפל צ'ומה. 2מרתיחים מים בסיר קטן. מוסיפים ביצים בזהירות ומבשלים 5 דקות בדיוק. מוציאים למי קרח להפסקת הבישול. מצננים וקולפים. 3חולטים שעועית במים רותחים, מסננים ומצננים. 4מכינים את הרוטב: מערבבים את החומרים. 5מרכיבים את הסלט ומגישים: מסדרים 4 צלחות הגשה עם עלי חסה ומתבלים אותם ברוטב. מוסיפים את השעועית הירוקה, תפוחי האדמה, טונה, לימון כבוש וזיתים. מניחים ביצה חצויה ומגישים מיד. תגיות:סלט תפוחי אדמה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |