
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את החלב עד גבול הרתיחה, מוסיפים נס קפה ומערבבים. 2שוברים את השוקולד לחתיכות ומכניסים לחלב. מערבבים בעדינות עד שהשוקולד נמס (עדיין יישארו שבבים שיצופו בחלב), מסירים את הקרום של החלב ומערבבים. 3מעבירים במסננת דקה ושופכים לספל גדול. 4מפזרים מעט קינמון ועם ההגשה מוסיפים את המרשמלו. לחובבי המתוק, אפשר להגיש עם עוד קוביית שוקולד, שתימס תוך דקה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |