אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

מאפי תפוחים אישיים

פלאים אפויים, קטנים, פריכים ומלאי כל טוב. אין על מאפה תפוחי עץ עם מעט מייפל

|mako אוכל| פורסם19:03
מאפה תפוחים  (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.719reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 3 ביצים
  • כוס וחצי סוכר
  • 50 גרם חמאה או מחמאה, רכה
  • חצי כוס חלב או ריץ'
  • 3 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות
  • 100 גרם צימוקים (רק למי שאוהב)
  • כוס ורבע קמח לבן
  • 10 גרם אבקת אפייה
  • 3-4 כפות סירופ מייפל
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עד לקבלת עננים לבנים ועמידים.

2בקערה נפרדת מקציפים את הסוכר, החמאה והחלמונים עד לקבלת התערובת אחידה.

3מוסיפים לחלמונים את החלב ומערבבים. מוסיפים את התפוחים, הצימוקים, הקמח ואבקת האפייה ומערבבים קלות.

4מקפלים את התערובת לתוך קצף החלבונים, ויוצקים ל-10-12 כלי חרס או מנז'טים גבוהים.

5אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות 30-35 דקות, עד שסכין שננעץ בעוגות יוצא יבש עם מעט פירורים.

6מרטיבים כל מאפה במעט מייפל ומניחים לצינון.

7לפני ההגשה מפזרים אבקת סוכר.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il