
מאפי תפוחים אישייםפלאים אפויים, קטנים, פריכים ומלאי כל טוב. אין על מאפה תפוחי עץ עם מעט מייפל![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עד לקבלת עננים לבנים ועמידים. 2בקערה נפרדת מקציפים את הסוכר, החמאה והחלמונים עד לקבלת התערובת אחידה. 3מוסיפים לחלמונים את החלב ומערבבים. מוסיפים את התפוחים, הצימוקים, הקמח ואבקת האפייה ומערבבים קלות. 4מקפלים את התערובת לתוך קצף החלבונים, ויוצקים ל-10-12 כלי חרס או מנז'טים גבוהים. 5אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות 30-35 דקות, עד שסכין שננעץ בעוגות יוצא יבש עם מעט פירורים. 6מרטיבים כל מאפה במעט מייפל ומניחים לצינון. 7לפני ההגשה מפזרים אבקת סוכר. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |