
המצרכים :
לרוטב
אופן ההכנה:1מבשלים אורז ומשאירים אותו בסיר עם מכסה סגור 10 דקות לפחות 2. מערבבים את האורז עם הגבינות וביצה אחת ומוסיפים מלח 3. בידיים רטובות יוצרים לביבות 4. טובלים כל לביבה בקמח, ביצה ופירורי פנקו 5. מטגנים בשמן בגובה כ- 1 ס"מ לפחות, משני הצדדים עד להזהבה קלה ומוציאים לנייר סופג מכינים את הרוטב:1במעבד מזון מרסקים יוגורט עם 2 מלפפונים, עלי בזיליקום ומלח הגשה:1מכסים צלחת ברוטב ועליו שמים את הלביבות או מגישים את הלביבות ולצידן בכלי מתאים את הרוטב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |