
המצרכים :
אופן ההכנה:1מערבבים את הקמחים עם המחמצת והמים עד שהחומרים מתאחדים. 2מוסיפים את המלח, ולשים במיקסר 5-7 דקות (או ביד 10-12 דקות) עד לגמישות הבצק. הוא צריך להיות ממש גמיש. 3לקראת סוף הלישה מוסיפים את המוצרלה, הזיתים, האורגנו והפלפל הגס. 4מעבירים לקערה מקומחת קלות עטופה במגבת לחה לתפיחה ראשונה של 4-3 שעות (כמעט עד הכפלת הנפח). הבצק יהיה כבד בגלל התוספות. 5מחלקים ל-10 חלקים ומניחים למנוחה של 20 דקות. 6מעצבים למקלות דקים, מניחים לתפיחה שנייה קצרה של שעה בערך. 7מחממים תנור עם קערת מים ל-280 מעלות, מכניסים לאפייה (אחרי חיתוך עם סכין חדה של 3 פסים) ב-250 מעלות. 8אופים 10-12 דקות על 250 מעלות ועוד 3-5 דקות על 220 מעלות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |