
המצרכים (5 מנות):ללחם
לפלפל צ'ומה
לדגים
אופן ההכנה:להכנת הלחם: 1מערבבים את כל מרכיבי הלחם בקערת מיקסר ולשים בוו לישה 10. מניחים בצד להתפחה. 2מרדדים את הבצק, משמנים קערה קרמית, כשהיא הפוכה, בשמן קנולה ועוטפים אותה בבצק. 3מכניסים את הקערה העטופה בצק לתנור חם על 200 מעלות למשך 15 דקות. להכנת הדג: 1כותשים את כל מרכיבי הפלפל צ'ומה יחד במכתש ועלי לכדי מחית. 2מחממים מעט שמן בסיר דגים ומוסיפים את הפלפל צ'ומה. מערבבים כדקה. 3מוסיפים 2 כוסות מים, רסק, רוטב צ'ילי פיקנטי, סוכר, כמון, מיץ מלימון וממליחים לפי הטעם. מבשלים עד לקבלת מרקם סמיך. 4חותכים את הדג לשלושה חלקים שווים ומכניסים לסיר מבשלים כ-10-15 דקות על אש קטנה. להרכבת המנה: מפרידים בזהירות את הלחם מהקערה, הופכים אותה וממלאים אותה ברוטב ובשתי חתיכות דג. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |