אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

דגים בקארי

עם פולי סויה ודלעת

|סנפרוסט| פורסם15:21
דגים בקארי עם פולי סויה ודלעת (צילום: דניאל לילה)
צילום: דניאל לילה
Rating:59reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 1 ק"ג (6 חתיכות) פילה דג בורי או אנטיאס

  • מיץ משני לימונים
  • מלח
  • 300 גרם דלעת חתוכה לקוביות בגודל של 2 ס"מ
  • 8-6 עגבניות, קצוצות גס
  • 1/2 כפית קארי אדום
  • צרור כוסברה
  • 1 שקית חטיף פולי סויה (400 גרם), קלופים

לטיגון:

  • שמן

אופן ההכנה:

1שמים את הדג בקערה, יוצקים לימון, מתבלים במלח, ומניחים במקרר לחצי שעה.

2במחבת עמוקה מחממים שמן, מוסיפים דלעת, מטגנים 5 דקות, מוסיפים עגבניות ומלח ומבשלים עם מכסה כ- 10 דקות.

3מוסיפים קארי, ומערבבים.

4מוסיפים את פולי הסויה ואת נתחי הדג, מפזרים כוסברה ומבשלים עם מכסה כ-10 דקות נוספות עד שהדג מוכן.

>> כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il