
המצרכים (7 מנות):
אופן ההכנה:1מכינים את המרק: מטגנים בצל במעט שמן. מוסיפים בקר ועוף ומטגנים עד להשחמה. מתבלים ומוסיפים מים. מביאים לרתיחה קלה ומבשלים כ - 3/4 שעה. מוציאים את העוף וממשיכים לבשל את הבשר כשעה נוספת. 2מפרידים את הכרובית לפרחים קטנים ופורסים את שאר הירקות. מטגנים כל ירק בנפרד במחבת עם מעט שמן להזהבה יפה ושומרים בצד. 3משמנים סיר, שתחתיתו מרופדת בעיגול נייר פרגמנט (למניעת הדבקות). מסדרים שכבות של: שכבת עוף ותפוחי אדמה, מעליה את הבשר והירקות, שכבת אורז וחוזר חלילה. מכסים במרק העוף המתובל כ - 2 ס"מ מעל האורז. חשוב שהנוזל יהיה מלוח, זהו בעצם הטעם לכל הסיר כולו. 4מביאים לרתיחה קלה בסיר פתוח ואז מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ- 25 דקות עד להכנתו המלאה של האורז. רצוי להכין ½ שעה לפני מועד הארוחה ולתת לתבשיל לנוח בסיר עד אז. הופכים את הסיר על צלחת הגשה. מגישים לצדו עגבניות טריות מרוסקות בתיבול חריף. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |