
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:תערובת האספרסו: 1מערבבים בקערה את המים, 3 כפות ברנדי , 50 גרם סוכר והאספרסו עד שהסוכר נמס. קרם המסקרפונה: 1מקציפים במיקסר או בעזרת מיקסר ידני את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה. 2מוסיפים לקצפת את גבינת המסקרפונה ומקציפים במשך שתי דקות על מהירות גבוהה עד לקבלת קרם יציב וחזק. 3מצננים במקרר. 4מקציפים את ששת החלמונים ו-165 גרם סוכר במהירות גבוהה עד לקבלת קציפה בהירה. 5מוסיפים את תמצית הווניל, האמרטו ואת 2 כפות הברנדי בזילוף עדין תוך כדי הקצפה 6ממשיכים להקציף את החלמונים במשך עשר דקות עד שמתקבל קצף תפוח אוורירי ובהיר. 7מוסיפים את תערובת המסקרפונה לקצף החלמונים ומקציפים במשך דקה עד לקבלת קרם אחיד. הרכבת הטירמיסו: 1טובלים בישקוטים בתערובת האספרסו (חשוב להקפיד על טבילה קצרה כך שהבישקוטים לא נספגים לחלוטין), מנערים בעדינות את הבישקוטים משאריות הנוזל ומסדרים אותם בתבנית אחד ליד השני. 2יוצקים מעל הבישקוטים מחצית מקרם המסקרפונה ומשטחים בעזרת לקקן כך שכל הבישקוטים מכוסים בקרם והקרם מרוח בשכבה אחידה באותו הגובה. 3מניחים מעל הקרם שכבה נוספת של בישקוטים טבולים בתערובת האספרסו. 4יוצקים מעל הבישקוטים את יתרת קרם המסקרפונה ומורחים באותה הצורה כמו שמרחנו על גבי השכבה הראשונה 5מכסים את התבנית בניילון נצמד מצננים במקרר למשך 24 שעות. 6יש לפזר את אבקת הקקאו מעל הטירמיסו בזמן ההגשה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |