
שעועית ירוקה בחמאה ושקדיםגם אתם תקועים על שעועית מוקפצת בסויה מהניינטיז? הגיע הזמן להכיר את אחותה האריסטוקרטית והמשובחת: שעועית עם חמאה וצ'ילי, בתוספת פריכה וטעימה של שקדים וקוואקר![]() צילום: אסתי רותם, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מבשלים את השעועית במיקרוגל, ללא מים, בעוצמה גבוהה למשך 3 דקות. אפשר גם לחלוט במים רותחים עם מעט מלח למשך כ-5 דקות, עד שהשעועית מבושלת אבל לא רכה מדי ולסנן היטב. 2ממסים את החמאה במחבת. מוסיפים צ'ילי, פלפל שחור ושקדים ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהשקדים מזהיבים מעט. 3מוסיפים קוואקר ומלח ומערבבים היטב עד שכל החמאה נספגת. ממשיכים לערבב עוד דקה או שתיים ומסירים מהאש. 4מוסיפים את השעועית, מערבבים ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! אסתי ידידיה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |