1מערבבים את החומרים הרטובים בקערה בינונית: טורפים את הביצים, מוסיפים את הקוטג', רסק התפוחים, הסילאן, השקדייה, שמן הקוקוס ותמצית הווניל. מערבבים.
2מוסיפים לבלילה את החומרים היבשים: הקינמון, המלח, אבקת האפייה ושני סוגי הקמח. מערבבים היטב עד לאיחוד מלא של כל החומרים.
3מוסיפים את הצימוקים ובוחשים.
4מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ומשמנים תבנית אפייה (אינגליש קייק, תבנית מלבנית או תבניות אישיות), יוצקים את הבלילה ואופים 25-30 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
5ניתן להוסיף צימוקים או סוכר חום על מנת להמתיק לפי הצורך.