אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

פסטה עם סינטה ואפונה ירוקה, ברוטב שמן זית, שום, ג'ינג'ר ובצל ירוק

מתכון לסלט פסטה עם תוספות מפתיעות. מושלם כמנה עיקרית, תוספת או מנת פתיחה

|פסטה דלה קזה| פורסם15:59
סלט פסטה עם סינטה ואפונה ירוקה (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.26reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לרוטב:

  • 3 שיני שום
  • רבע ג'ינג'ר טרי
  • חצי כוס שמן זית
  • חצי כפית מלח
  • רבע כפית סוכר
  • 5 כפות יין לבן
  • רבע כפית פלפל צ'ילי חריף

לסלט:

  • 500 גרם פסטה קצרה מבושלת ומצוננת
  • נתח של 300 גרם סינטה
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים
  • 2 כוסות אפונה ירוקה קפואה מושרית במים רותחים במשך דקה

אופן ההכנה:

1מפלפלים וממליחים את נתח הסינטה מכל הכיוונים. מחממים היטב מחבת על אש גבוהה וצורבים במחבת לוהטת, במשך 3 דקות מכל צד עד לקבלת דרגת צלייה מדיום. מצננים מעט ופורסים את הנתח לפרוסות דקות.

2מערבלים במעבד מזון את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.

3מערבבים יחד את כל מרכיבי הסלט והרוטב המוכן מלבד הסינטה.

4מסדרים יפה את רצועות הסינטה מעל ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il