
פסטה עם סינטה ואפונה ירוקה, ברוטב שמן זית, שום, ג'ינג'ר ובצל ירוקמתכון לסלט פסטה עם תוספות מפתיעות. מושלם כמנה עיקרית, תוספת או מנת פתיחה![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים :לרוטב:
לסלט:
אופן ההכנה:1מפלפלים וממליחים את נתח הסינטה מכל הכיוונים. מחממים היטב מחבת על אש גבוהה וצורבים במחבת לוהטת, במשך 3 דקות מכל צד עד לקבלת דרגת צלייה מדיום. מצננים מעט ופורסים את הנתח לפרוסות דקות. 2מערבלים במעבד מזון את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת מרקם חלק ואחיד. 3מערבבים יחד את כל מרכיבי הסלט והרוטב המוכן מלבד הסינטה. 4מסדרים יפה את רצועות הסינטה מעל ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |