
גלילת בשר עם חרדל ודבשגלילת בשר בקר המוגשת בשלמות ונפרסת לעיני הסועדים. מנה טעימה ומרשימה בפחות מרבע שעה עבודה![]() צילום: דרור כץ, האתר הקולינרי של פסקל |
יש המטגנים לפני כדי לסגור את הבשר, אך מניסיוננו אפשר לדלג על השלב הזה. אם הבשר קפוא, מפשירים אותו במקרר ושוטפים היטב לפני שמתחילים. המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1פורשים על משטח עבודה רדיד אלומיניום בגודל 35X55 ס"מ, כשהצד הבוהק כלפי מעלה, ומניחים את הגלילה במרכז. 2מערבבים בקערית את שאר החומרים, ומורחים על הגלילה לאורכה ובצדדים. 3סוגרים את רדיד האלומיניום סביב הגלילה אך מקפידים שלא יהיה צמוד לבשר, כדי שיהיה מקום לנוזלים שיופרשו בצלייה. מעבירים לכלי חסין אש. 4צולים את הגלילה שעה וחצי בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהבשר מתרכך. פותחים את רדיד האלומיניום וצולים עד 30 דקות נוספות, להשחמה אחידה. מגישים חם עם הרוטב שנוצר במהלך הצלייה. * אפשר להחליף את הדבש בריבות מסוגים שונים, כמו מרמלדת תאנים, תמרים או משמש. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |