
המצרכים (4 מנות):לבצק:
לתוספות:
אופן ההכנה:1במעבד מזון, מערבבים את הקמח, הביצים והמים עד לקבלת בצק חלק ואחיד. 2עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך חצי שעה. 3מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה דק ככל הניתן וחותכים אותו לרצועות ארוכות ברוחב של כחצי ס"מ. 4מייבשים את רצועות הבצק הדקות על גבי מגבת מטבח נקייה למשך כשעתיים. 5מרתיחים 3 ליטרים של מים עם כפית מלח. כשהמים רותחים מכניסים את האטריות לסיר למשך 3-4 דקות (עד לדרגת בישול "אל דנטה"). 6שוטפים מעט את האטריות במים זורמים, מנערים היטב ומעבירים לקערת הגשה. להכנת התוספות: 7טוחנים פרג, או קוצצים אגוזי מלך (לפי התוספת הרצויה). 8מערבבים את הפרג או אגוזי המלך עם סוכר. להגשה: מניחים את האטריות בצלחות אישיות ומפזרים מעל את התוספת הרצויה. סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (4 מנות) – איטריות מסוכרות בפרג:
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |