אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

עוגת שוקולד לבן וגבינה ללא אפייה

עוגת שוקולד נפלאה עם בסיס גרנולה ואגוזים מסוכרים. מעולה לאירוח וקלה להכנה

|mako אוכל| פורסם15:17
עוגת שוקולד וגבינה ללא אפייה (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.520reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבסיס:

  • 50 גרם חמאה
  • 50 גרם שוקולד חלב
  • 225 גרם גרנולה ללא פירות יבשים
  • 100 גרם אגוזים מסוכרים קצוצים (ברס)

לתערובת הגבינה והשוקולד:

  • 300 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1 מקל וניל
  • 350 גרם שוקולד לבן
  • 250 גרם גבינה לבנה, אפשר רזה או שמנה

אופן ההכנה:

1מכינים את הבסיס: בסיר ועל חום נמוך, ממיסים חמאה ושוקולד חלב. בוחשים מדי פעם.

2מעבירים את הגרנולה לשקית נקייה, ובעזרת מערוך שוברים אותה לחתיכות קטנות.

3מערבבים את החמאה והשוקולד המומסים יחד עם הגרנולה והאגוזים המסוכרים, משטחים בתוך התבנית ומהדקים היטב.

4מכינים את תערובת הגבינה: מרתיחים בסיר את השמנת המתוקה יחד עם מקל וניל שחוצים לאורכו ומשחררים ממנו את הגרגרים. מוסיפים גם את השוקולד הלבן ומערבבים עד שכל השוקולד נמס. מצננים את התערובת.

5מוציאים את מקל הווניל, ומערבבים את קרם השוקולד יחד עם הגבינה הלבנה עד לקבלת תערובת אחידה.

6מוזגים מעל בסיס העוגה, ומקררים למשך 6 שעות לפחות, רצוי לכל הלילה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il