
מאפה שמרים מפינלנדהישר מארצות הקור, קבלו את המאפה האולטימטיבי![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים במיקסר עם וו לישה את כל חומרי הבצק, עד לקבלת בצק רך ונעים שלא נדבק לידיים. מתפיחים שעה, או עד שהבצק מכפיל את עצמו. 2מרדדים למלבן בעובי 1/2 ס"מ, אותו מורחים בחמאה ומפזרים עליו את הסוכר והקינמון. 3מגלגלים את המלבן לנקניק, ופורסים אותו לפרוסות בעובי 1/2-1 ס"מ. 4מעמידים כל פרוסה על הצד, ובעזרת שיפוד לוחצים על אמצע הפרוסה, כך שהצדדים יחשפו. 5מתפיחים לעוד חצי שעה, מברישים בחלמון, ומפזרים סוכר גבישי מעל. 6אופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות, למשך 8 עד 10 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |