
כריכוני שוקולד קטנטניםמשהו מתוק ומשמח להכין עם הילדים בבית: כל מה שצריך זה לחם, נוטלה, ביצה וסוכר. זהירות, מדובר בשוס אמיתי![]() צילום: אסתי רותם, mako אוכל |
אחותי שני היא הדודה המגניבה של גמדות הבית, כך שהיה ברור שלכבוד יום ההולדת שלה צריך להכין משהו מיוחד. "אולי עוגיות?", הצעתי. לא, עוגיות זה לא מספיק מיוחד. "עוגת שוקולד? עם סוכריות?", ניסיתי. ממש לא. עוגת שוקולד זה לילדים. "אני רוצה משהו של מבוגרים, משהו גורמה, שיהיה טעים, קטן, אלגנטי, שישלב צורה וטעם". אין ספק, הילדה מפנימה היטב את מאסטר שף. אז הכנו פטיפורים שיענו על כל הדרישות של גמדת הבית הראשית וגם על הדרישה של אמא: שיהיה זריז ובלי בלגן. אף אחד לא יאמין לכם שהם בעצם גרסה מיניאטורית של לחם עם שוקולד. המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1מסירים את הקרום מפרוסות הלחם. מרדדים כל פרוסה בעזרת מערוך לעלה דק ומהודק. 2חותכים את עלי הלחם למלבנים בגודל 3.5X2 ס"מ. 3טורפים את החלמון עם כף מים ומברישים בו 1/3 מהמלבנים. בוזקים עליהם סוכר בנדיבות. 4אופים את המלבנים בחום של 180 מעלות 8-10 דקות, עד שהם זהובים. 5מניחים מעט נוטלה על מלבן אחד ללא סוכר, מניחים מעליו מלבן נוסף, שוב נוטלה, ומסיימים במלבן עם סוכר. ממשיכים כך עם כל הכמות. ההרכבה. אתם יכולים לדמיין עיסוק כיפי מזה לילדים?|צילום: אסתי רותם, mako אוכלהכנתם? ספרו לנו איך יצא! אסתי ידידיה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |