אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

טארטלטים גבינה אישיים

טארטלט גבינה קטן לכל סועד ועשיתם לכולם את הארוחה. יופי של קינוח בחצי שעה עבודה

|mako אוכל| פורסם13:50
Rating:4.117reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (8 מנות):

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה 32%
  • 2 כפות קורנפלור
  • 250 גרם סוכר (כוס ורבע)
  • קומץ מלח
  • כפית חמאה
  • 1 ביצה
  • 6 חלמונים
  • 1 שקית סוכר וניל
  • חבילה בצק עלים (רצוי על בסיס חמאה)

לציפוי:

  • 3 כפות סוכר
  • חצי כפית קינמון

אופן ההכנה:

1מערבבים בעזרת מטרפה 100 מ"ל מהשמנת המתוקה עם הקורנפלור, הסוכר והמלח, עד שאין גושים.

2שופכים את שאר השמנת לסיר, מוסיפים את החמאה ומחממים עד לסף רתיחה.

3מוסיפים לסיר את תערובת השמנת המתוקה והקורנפלור, מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב מתמיד ומסירים מהאש. מניחים להצטנן.

4מקציפים במיקסר את הביצה, החלמונים וסוכר הווניל עד לקבלת קציפה בהירה. מערבבים עם תערובת השמנת החמימה, ומצננים לגמרי.

5פורסים את בצק העלים על משטח העבודה, וחורצים 8 עיגולים בעזרת רינג של 12 ס"מ. מניחים כל עיגול בשקע של תבנית מאפינס.

6ממלאים את עיגולי הבצק בתערובת הביצים והשמנת, ואופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות 10 דקות.

7מערבבים את חומרי הציפוי ומפזרים על הטארטלטים בעודם חמים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il