1שמים את חומרי הבצק במיכל מעבד מזון ומפעילים כל פעם לכמה שניות עד שנוצר גוש בצק. מעבירים אל יריעת ניילון נצמד, אוספים את הבצק לכדור ומשטחים בעדינות. עוטפים ומעבירים למקרר לשעה לפחות (ועד 4 ימים).
2מחממים את התנור ל-190 מעלות. במחבת בינונית על אש גבוה מטגנים בשמן את הכרשה כ-5 דקות עד שהיא מזהיבה מעט. מתבלם במלח ומסירים מהאש. בתבנית מצופה נייר אפייה מניחים את קוביות הבטטה, מתבלים במלח ופלפל ומורחים בשמן זית. אופים כ 20-25 דקות עד שהיא רכה, מוציאים ומצננים במקרר. מערבבים בקערה שמנת, יוגורט וביצים, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לעיסה אחידה.
3על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעיגול בעובי 3 מ"מ - בקוטר התבנית בתוספת השוליים. מעבירים את הבצק לתבנית משומנת ומהדקים את הבצק היטב לבסיס ולשוליים. מניחים כרישה והבטטה על הבצק, יוצקים את תערובת השמנת, מפזרים פרוסות ברי פקאן ואופים כ-40 דקות עד שמזהיב היטב ויציב במרכז (לתבניות אישיות אופים כ-15-20 דקות).
* המתכון מתאים לתבנית בקוטר 24-26 או 10 יחידות בתבנית שקעים או תבניות אישיות בקוטר 5 ס"מ