אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

אנטיפסטי

דרך נפלאה לעורר את התיאבון: ירקות טריים אפויים בתנור בתיבול עדין

|mako אוכל| פורסם17:35
אנטיפסטי (צילום: Foodcollection, GettyImages IL)
צילום: Foodcollection, GettyImages IL
Rating:4.5101reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 1 חציל, חתוך לקוביות גדולות
  • 1 גמבה, חתוכה לטבעות
  • 1 בטטה, חתוכה לקוביות קטנות
  • 1 בצל, חתוך לרצועות
  • 1 כפית מלח גס
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 5 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. מסדרים את הירקות ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל.

2מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ואופים 15 דקות כדי לתת לירקות להשחים.

3מכסים בנייר כסף ואופים 15 דקות נוספות.

4בודקים אם הירקות רכים, ומוציאים מהתנור. מגישים חם או קר.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il