אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

סלמון צלוי בתחמיץ עם אספרגוס

לא על הסושי לבדו - מנת דג חמה מהמטבח היפני

|אהרוני מבשל לחברים| פורסם11:43
סלמון בתחמיץ עם אספרגוס (תמונת AVI: אהרוני מבשל לחברים1)
תמונת AVI: אהרוני מבשל לחברים1
Rating:3.614reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 4 נתחי פילה סלמון במשקל של כ-200 גרם האחד
  • 4 כפות רוטב סויה בהיר
  • 4 כפות מירין
  • 2 כפות סאקה
  • מעט שמן
  • חצי קילו אספרגוס
  • מלח
  • מעט פלפל לבן טחון
  • 2 כפות מיץ ליים טרי

אופן ההכנה:

1מערבבים את הסויה, המירין והסאקה ומשרים בהם את הסלמון למשך שעה.

מתכונים לראש השנה

2מחממים מעט שמן במחבת טפלון וכשהוא חם מאוד מניחים בפנים את הדגים כשהצד של העור פונה כלפי מטה. צולים את הדגים כ-3 דקות מכל צד.

3מבשלים את אספרגוס כ-3 דקות במי מלח רותחים.

4מניחים את גבעולי האספרגוס על צלחת, מעליהם את הדג. מתבלים ומגישים עם פלחי ליים טריים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il