אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח
Rating:4.227reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 4 פלפלים אדומים גדולים

  • 1 חבילת גבינת פטה
  • 1 בטטה בינונית
  • חופן עלי רוזמרין
  • מלח
  • פלפל
  • שמן זית

להגשה

  • שמנת חמוצה

  • לימון
  • בזיליקום

אופן ההכנה:

1חוצים את הפלפלים לאורכם, מקלפים את הבטטה ומגררים אותה. אפשר לקצוץ לקוביות, אך זה יאריך את זמן ההכנה. במקביל, מחממים תנור ל-200 מעלות.

2מערבבים את גבינת הפטה עם הבטטה, המלח והפלפל.

3מחלקים בערך כף מילוי לכל פלפל, מפזרים פירורי לחם ומתיזים מעט שמן זית על כל יחידה.

4אופים במשך 15 דקות או עד שפירורי הלחם מזהיבים.

5מגישים חם עם שמנת חמוצה, לימון ובזיליקום, והכי טוב – בליווי אורז.

>> הבראוניז המושלמים של קתרין הפבורן

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il