אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

קרפצ'יו עגבניות פרובנסל

עם לבנה, זעתר וקרוטונים

|מסעדת פרידה קאלו| פורסם11:18
קרפצ'יו עגבניות (יח``צ:  יחסי ציבור )
יח``צ: יחסי ציבור
Rating:4.26reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהיותר משלוש שעות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 10 עגבניות בשלות, חתוכות לחצאים
  • 4 שיני שום, קלופות ופרוסות
  • 2 ענפי טימין
  • 2 כפות סוכר חום
  • 2 כפות מלח גס
  • 1 כף פלפל שחור
  • 150 מ"ל שמן זית
  • 200 גרם לבנה עיזים/ לבנה אחרת
  • 100 גרם קרוטונים
  • חופן עלי זעתר מופרדים מהגבעול

אופן ההכנה:

1מחממים את התנור ל-140 מעלות. 2. מניחים את העגבניות החצויות בתבנית אפיה, כשהעור שלהן כלפי מטה. מפזרים שום פרוס, מלח גס, פלפל שחור, סוכר חום, ענפי טימין וכ-100 מ"ל שמן זית. 3. מכניסים לתנור לכ 3 שעות או עד שהעגבניות מתרככות לגמרי ומאבדות כ 25% מגודלן. מוציאים מהתנור ומצננים אותן. 4. לאחר שהעגבניות הגיעו לטמפרטורת החדר פורסים בעזרת סכין או מסדרים אותן בין שתי ניירות אפייה ודופקים אותן בעזרת פטיש שניצלים. 5. בעזרת 2 כפות יוצרים 3 "הררי לבנה" מעל כל קרפצ'יו, מפזרים קרוטונים, עלי זעתר טריים ובוזקים מעט שמן זית.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il