
גראטן תפוחי אדמה ובטטות ברוטב קטיפתימחליפים את השמנת המתוקה במיונז, שמוסיף טעם נפלא ומשפר את המרקם - ובנוסף, הופך את המנה לפרווה![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את המיונז, שמן הזית, השום, הבצל והתבלינים. 2מוסיפים את תפוחי האדמה והבטטות ומערבבים כך שכל הרוטב יעטוף את תפוחי האדמה. 3מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה והבטטות בתבנית פיירקס בשכבות אחת על השנייה. 4אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 45-50 דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |