
המצרכים (4 מנות):
לתוספות
אופן ההכנה:1בסיר יבש קולים את גרגרי הכוסברה, הציפורן, ההל והכמון במשך דקה תוך כדי ערבוב (כך משתחררים הטעמים והארומה החזקה שלהם). 2מעבירים למכתש וכותשים דק. 3באותו סיר מטגנים את הבצלים עד להזהבה עדינה, רק להוצאת הקרמל. לא לשרוף אותם. שומרים את הבצל המטוגן בצד. 4מוסיפים שמן ומטגנים מחצית מקוביות הכבש, עד שמתחילים להשחים מכל צד. מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם. מוציאים לקערה וממשכים לטגן את שאר הבשר. 5מחזירים לסיר את כל הבשר, הבצל המטוגן והתבלינים הכתושים ומערבבים. 6מוסיפים ג'ינג'ר וצ'ילי קצוצים, קצת כורכום ושום קצוץ ומערבבים במשך דקה. 7מוספים ציר עוף או כבש או מים ואת השמנת או קרם הקוקוס. 8מכסים, מרתיחים ומקטינים את האש. מבשלים שעה ורבע על אש נמוכה. 9עם סיום הבישול, לפני ההגשה, קוצצים כוסברה טרייה ומערבבים בעדינות. 10מגישים עם אורז לבן ועם מספר תוספות בקעריות נפרדות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |