אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

פונדו גבינות

מגישים לצד פירות, ירקות או לחם קלוי

|null| פורסם11:01
פונדו גבינות (צילום: Carmen MartA-nez BanAs, Istock)
צילום: Carmen MartA-nez BanAs, Istock
Rating:4.260reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

  • 400 גרם גבינות מגורדות (מוצרלה, צהובה, פרמזן)
  • 1 בצל לבן חתוך לקביות
  • 1 כוס יין לבן
  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה
  • 2 שיני שום כתושות
  • 3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1בסיר על להבה מטגנים בשמן זית בצל ושום כ-2 דקות. מוסיפים את הגבינות, היין והפטרוזיליה וממשיכים לערבב כל הזמן עד קבלת תערובת גבינות מומסות. 2. מעבירים את התערובת לכלי של הפונדו ומדליקים מתחת אש. 3. מגישים לצד פירות, ירקות או לחם קלוי (לבחירתכם).

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il