
תפוח אדמה שנדרס כמו במזנוןתסמכו על אייל שני שימציא דרך יצירתית להגיש תפוחי אדמה, והפעם: לדרוס אותם (עם הרוטב) במערוך בין שני דפי אפייה. התוצאה? טעימה בטירוף, למישהו היה ספק?![]() צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור |
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1מבשלים את תפוח האדמה במים רותחים מומלחים עד שהוא כמעט מוכן. מסננים. 2אופים בתנור בטמפרטורה גבוהה עד שתפוח האדמה מזהיב. 3מערבבים היטב בקערה קטנה את כל מרכיבי הרוטב. 4הרכבת המנה: פורסים נייר אפייה על משטח העבודה ומניחים עליו את תפוח האדמה. חוצים אותו לאורכו כך שייפתח כמו פרפר שכנפיו אינן מנותקות. 5בעזרת כף מוזגים לתוך תפוח האדמה 2 כפות מן השמנת החמוצה, וסוגרים את כנפי הפרפר כך שתפוח האדמה נראה שוב שלם. 6מניחים מלמעלה נייר אפייה נוסף ובעזרת מערוך מרדדים את תפוח האדמה עד שהוא מתפשט על פני הנייר ומגיע לעובי של כ-3 מ"מ. 7מסירים את נייר האפייה העליון ואוכלים מיד בכף. תגיות:תפוחי אדמה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |