
צלי בקר עם פטריות וערמונים - השיטה המקוצרתרוצים לזרז את הבישול של הצלי, ועל הדרך להשביח את טעמו וגם לעבות את הרוטב? הקדימו ובקשו מהקצב לפרוס לכם את הנתח, ותנו לו טיגון קצר בקמח לפני הבישול. זה כל הסוד: מהיר יותר, סמיך יותר, טעים הרבה יותר![]() צילום: hlphoto, ShutterStock |
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את הקמח עם מעט מלח ומחממים שמן בסיר סוטאז' גדול. 2טובלים את נתחי הבשר בקמח מכל הכיוונים ומטגנים עד הזהבה (2-3 פרוסות בכל פעם). מוציאים לקערה. 3מוסיפים לסיר מעט שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה עמוקה (זה חשוב - מכאן כל הצבע של הצלי). 4מוסיפים שום, תימין ופטריות, שופכים פנימה את היין ומביאים לרתיחה. 5מוסיפים את הערמונים והמים ומביאים שוב לרתיחה. 6מתבלים ומכניסים בזהירות את נתחי הבשר. 7מבשלים כשעתיים על להבה בינונית. 8מגישים חם. רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |