
המצרכים (20 מנות):
לרוטב
אופן ההכנה:1מתחילים עם הרוטב: קוצצים את הפטריות ומטגנים במעט שמן (כפית אחת לערך). מוסיפים את הציר או התיבולית ומבשלים 3-4 דקות, עד שכל הנוזלים יוצאים מהפטריות. 2מוסיפים תימין ומתבלים לפי הטעם. 3מוסיפים את השמנת ומרתיחים. 4מסירים מהאש ומסננים למוצקים ונוזלים. 5מכינים את הבלינצ'ס: טורפים יחד את כל מרכיבים. מחממים טוב טוב מחבת גדולה. 6יוצקים חצי מצקת מהבלילה למחבת הלוהטת. 7מטגנים דקה מכל צד, ומוציאים לצלחת. 8מסדרים את הבלינצ'ס על צלחת הגשה, לצדם מסדרים את הפטריות שסיננו, ולידן צלוחית רוטב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |