אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

אורז חגיגי עם עגבניות מיובשות וצנוברים

יודעים מה מקסים באורז? שכשאוהבים אותו, הוא יודע להחזיר אהבה. שדרגו את האורז הלבן בכמה תוספות פשוטות - ותקבלו תוספת חגיגית נפלאה, בהכי מעט מאמץ שאפשר

|mako אוכל| פורסם16:15
אורז חגיגי עם עגבניות מיובשות וצנוברים (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.239reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 2 כוסות אורז בסמטי
  • 1 בצל, קצוץ
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות צנוברים
  • חצי כוס סלרי קצוץ
  • כוס פטרוזיליה קצוצה
  • רבע כוס עגבניות מיובשות, חתוכות לקוביות או לרצועות דקות
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 4 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל בסיר עמוק עד שהוא מזהיב. מוסיפים את האורז והצנוברים ומטגנים עוד שתי דקות. מוסיפים את הסלרי, הפטרוזיליה והעגבניות המיובשות.

2ממליחים, מפלפלים ומוסיפים את המים הרותחים.

3מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות, עד שאין מים בקרקעית הסיר. מכבים את האש ומשאירים מכוסה 5 דקות נוספות. מערבבים ומגישים.

לבלוג של אינס שילת ואפיק -תיק אוכל

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il