
המצרכים :לדובדבנים:
למלית הגבינה:
לקראמבל:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות בתוכנית טורבו. 2שכבת הדובדבנים: מערבבים בקערה דובדבנים מגולענים חצויים עם אבקת סוכר. מסדרים בשכבה אחידה בתוך קערת הגשה המתאימה לאפייה או בתבנית בקוטר 22-24 ס"מ. 3מלית הגבינה: מערבבים בקערה את כל החומרים ומסדרים בשכבה אחידה על שכבת הדובדבנים. 4הקראמבל: מערבלים במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים מלבד השקדים הפרוסים, עד ליצירת פירורים. מוציאים את הפירורים לקערה, מוסיפים את השקדים הפרוסים ומערבבים היטב. מסדרים את שכבת הקראמבל על שכבת הגבינה. 5אופים 30-35 דקות, עד להזהבת הפירורים. * מומלץ להגיש חם עם גלידת פיסטוק. אלון שבו (@alon_shabo) הוא שף קונדיטור, מוביל סדנאות קונדיטוריה ומייעץ למסעדות; נורית קריב (@nuritkariv_) היא סטייליסטית מזון וארט דיירקטורית מהמובילות בישראל; נועה קסטל (@kastelnoa) וגיא כהן (@guycophoto) הם צלמי מזון ובעלי סטודיו משותף לצילום. תגיות:קראמבל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |