
אוסבוקו טלה ביין לבן ווניל של אריאל כהןהווניל מוסיף למנה הקלאסית נופך מיוחד![]() צילום: iStock |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מלהיטים תחילה את הפויקה על האש ולאחר מכן מכניסים לתוכה את השוקיים כאשר הן מומלחות ומתובלות. 2. משחימים את הבשר היטב. לאחר מכן מוסיפים את הבצל, השום וירקות השורש וצולים עד להשחמה. 3. מוסיפים את היין ורבע מקל וניל ומבשלים כשעתיים על אש נמוכה, עד שהבשר מתרכך. מגישים בצלחת עמוקה עם הרבה רוטב ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |