אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

אוסבוקו טלה ביין לבן ווניל של אריאל כהן

הווניל מוסיף למנה הקלאסית נופך מיוחד

|mako| פורסם15:13
יין לבן (צילום: iStock)
צילום: iStock
Rating:54reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 1 שוק טלה עם העצם במשקל של כשני קילוגרם
  • 2 בצלים
  • 4 גזרים
  • 1 שורש פטרוזיליה
  • 4 שיני שום
  • 1 שורש סלרי
  • 1 בקבוק יין לבן יבש לבישול
  • מלח
  • פלפל
  • ¼ מקל ווניל

אופן ההכנה:

1מלהיטים תחילה את הפויקה על האש ולאחר מכן מכניסים לתוכה את השוקיים כאשר הן מומלחות ומתובלות. 2. משחימים את הבשר היטב. לאחר מכן מוסיפים את הבצל, השום וירקות השורש וצולים עד להשחמה. 3. מוסיפים את היין ורבע מקל וניל ומבשלים כשעתיים על אש נמוכה, עד שהבשר מתרכך. מגישים בצלחת עמוקה עם הרבה רוטב

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il