
סלט אטריות צלופן אסייתיסלט טבעוני מקסים וצבעוני עם כרוב, רימונים ובצל ירוק ברוטב קשיו וג'ינג'ר![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1מכינים את הרוטב: מערבבים את כל המרכיבים במעבד מזון עד קבלת מרקם חלק וסמיך למדי. טועמים ומתקנים טעמים אם צריך. אם מכינים את הרוטב כמה שעות לפני ההגשה, שומרים במקרר בצנצנת זכוכית. 2מכינים את הסלט: מבשלים את האטריות על פי הוראות היצרן, וחותכים או גוזרים אותן לשניים. 3מערבבים את שאר חומרי הסלט (בלי האטריות) בקערה גדולה. מוסיפים את האטריות ואת הרוטב. טועמים ומתקנים תיבול. 4מפזרים רימונים למעלה ומגישים. אפשרויות גיוון: • אפשר להשתמש בירקות שונים, כמו אפונה ירוקה חיה או מאודה קלות, ברוקולי או כרובית. • אפשר להוסיף נבטים טריים כמו נבטי שעועית מאש או נבטי חמנייה. • ניתן להוסיף גרעיני חמנייה, שומשום מלא או אגוזי מלך קצוצים גס. * המתכון באדיבותברפוד- המרכז לחיים בריאים, חובבי ציון 52, תל אביב, טלפון: 077-9009999 הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |