אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

מרק עדשים כתומות ועגבניות

עשיר בטעמים ובריחות, סמיך, מנחם ומפנק

|דיאטה שמחה, הוצאת מודן| פורסם22:05
מרק עדשים ועגבניות, דיאטה שמחה (צילום: דניאל לילה)
צילום: דניאל לילה
Rating:4.7562reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (8 מנות):

  • מעט שמן
  • 1 בצל גדול, קצוץ
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 2 עגבניות, מגוררות
  • 2 גזרים, חתוכים לקוביות
  • 10כוסות מים
  • 2 כוסות עדשים כתומות, מבוררות
  • 2 כפות אבקת מרק
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כפית חוויאג’ למרק
  • ¼ כפית כמון
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1מחממים בסיר גדול את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום ומטגנים דקה. מוסיפים את העגבניות והגזר ומטגנים כ-5 דקות. מוסיפים את המים והעדשים ומביאים לרתיחה.

2מוסיפים את אבקת המרק והתבלינים. טועמים ומשפרים תיבול. מכסים ומבשלים 45 או עד שהעדשים מתפוררות לגמרי. אם המרק סמיך מדי, אפשר להוסיף לו מים (כלמרק עדשיםנעשה סמיך יותר עם הזמן).

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il