מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

עוגת בננות ושוקולד צ'יפס בקערה אחת

זאת לא רק הדרך הכי טעימה לנצל בה את הבננות שהקליפה שלהן כבר מקומטת, זה הפינוק האולטימטיבי לצד כוס הקפה הראשונה של סוף השבוע והיא אפילו פרווה. אחרי כזה שבוע, לכולנו מגיע רגע מתוק ונעים

|mako אוכל| פורסם07:00
עוגת בננה ושוקולד צ'יפס של עדיקוש (צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל)
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

ל-2 תבניות אינגליש קייק:

  • 240 גרם (כוס ושלושת רבעי) קמח
  • 4 בננות בשלות מעוכות
  • 2 ביצים
  • שני שליש כוס (135 גרם) סוכר לבן/חום בהיר
  • חצי כוס שמן
  • כפית קינמון
  • שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • קורט מלח
  • 250 גרם שוקולד צ׳יפס

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-175 מעלות, מצב סטטי.

2מערבבים בקערה קמח, את הבננות המעוכות, ביצים, סוכר ומערבבים. מוסיפים שמן, קינמון, אבקת אפייה ומלח, ומערבבים ממש מעט.

3מוסיפים לקערה את השוקולד צ׳יפס ומערבבים עד לאיחוד.

4מוזגים את הבלילה ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות, מפזרים בחלק העליון עוד קצת שוקולד צ׳יפס ומכניסים לאפייה כ-40 דקות או עד שקיסם שננעץ יוצא עם פירורים לחים.

5מניחים לצינון כחצי שעה, מחלצים מהתבנית, פורסים ואוכלים.

* העוגה נשמרת בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר במשך כ-3 ימים.

לבלוג של עדי -עדיקוש

ולעמוד האינסטגרם המהמם שלה

עוגת בננה ושוקולד צ'יפס בקערה אחתעוגת בננה ושוקולד צ'יפס בקערה אחת|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il