
טאבולה של פתיתים צבעונייםסלט ענק וצבעוני עם מגוון ירקות ועשבי תיבול, על בסיס פתיתים עגולים בשלושה צבעים![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
בדרך כלל מכינים טאבולה מקוסקוס או בורגול יחד עם סלט קצוץ דק. במתכון הזה עושים הכל צבעוני יותר ושמח יותר: הפתיתים גדולים וצבעוניים, מבחר הירקות שבסלט גדול יותר וצבעוני יותר והתוצאה גם ענקית (הסלט יספיק בקלות לעשרה סועדים) וגם טעימה להלל. המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את הפתיתים לפי ההוראות שעל האריזה (שימו לב שהוראות הבישול של הפתיתים החדשים שונות מעט). 2מכינים סלט קצוץ דק מכל הירקות ועשבי התיבול. מערבבים פנימה את הפתיתים המבושלים. 3מתבלים בשמן, לימון, מלח ופלפל ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |