
קרקריםמאפה דק ופריך שכיף לאכול כמו שהוא, עם ממרח מלוח או מתוק. זהירות, זה ממכר!![]() צילום: MAGIG, Pastaghetti |
המצרכים :
אופן ההכנה:1לשים יחד את כל החומרים כ-5 דקות, עד לקבלת בצק אחיד, גמיש אך יבש ולגמרי לא דביק. מכסים ומניחים להתפחה במקום חמים עד להכפלת הנפח (לפחות שעה וחצי). 2מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה. 3מוציאים אוויר מהבצק ומפזרים מעט קמח על משטח לישה. מרדדים במערוך או במכונת פסטה (עד לשלב 6, כולל) לעלה דק מאוד. 4חותכים בסכין חדה, חותכן פיצה או גלגלת משוננת לפסים (או כל צורה אחרת שרוצים) ברוחב 5 ס"מ ובאורך 8-10 ס"מ. 5מניחים בתבנית ומורחים בעדינות בשמן זית. מפזרים פרג, שומשום או מה שרוצים, ואופים 5-6 דקות (אם יש צורך, מסובבים את התבנית באמצע). מוציאים ומצננים על רשת. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |