
המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1מורחים חמאה רכה בכלי הסופלה ומקררים במקרר. 2פטיסייר השוקולד: מניחים שוקולד בקערה, מרתיחים חלב ושופכים לתוך השוקולד. מערבבים עד שנמס. 3מערבבים קמח וקורנפלור. מסננים במסננת. 4מערבבים את החלמונים עם 30 גרם סוכר. 5שופכים פנימה את הקמח והקורנפלור ומערבבים היטב. מוסיפים את השוקולד והחלב. 6מחזירים לסיר ומערבבים עד שמסמיך. 7שופכים דרך מסננת לקערה ומצננים במקפיא. 8מוציאים את כלי הסופלה שהתקרר. מורחים שכבה נוספת של חמאה ומפזרים סוכר. מנערים החוצה כך שיישאר רק הסוכר שנדבק. מחזירים לקירור. 9המרנג: מקציפים את החלבונים עם 20 גרם סוכר לקבלת קצף יציב. 10מוסיפים לפטיסייר את כפות השמנת ומערבבים. 11מקפלים את המרנג לתוך הפטיסייר. שופכים לכלי הסופלה (קחו בחשבון שהוא תופח כמובן). 12מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 15-20 דקות. 13מפזרים אבקת סוכר מעל ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |