
המצרכים :לבסיס:
למלית:
אופן ההכנה:1מכינים את הבסיס ואופים: מערבלים במעבד מזון עם להב פלסטיק: קמח, חמאה, מלח וסוכר לתערובת פירורית. מוסיפים ביצה ומערבלים לכדור בצק. 2מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לעיגול בקוטר 30 ס״מ. מרפדים את תחתית ודפנות תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ ומוציאים בצק עודף. דוקרים את הבסיס במזלג ומעבירים למקפיא ל-30 דקות. 3מחממים תנור ל-175 מעלות. 4אופים בתנור החם 20-15 דקות, עד שהבסיס זהוב קלות. מצננים 10 דקות. 5מגבירים את חום התנור ל-180 מעלות. 6מכינים את המלית ואופים: ממיסים חמאה במחבת בינונית על אש בינונית. מוסיפים בצל ומטגנים 8-6 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהבצל זהוב קלות. מצננים 10 דקות. 7טורפים בקערה גדולה ביצים ויוגורט. מוסיפים גבינות, מלח, פלפל ואת הבצל המטוגן ומערבבים היטב. יוצקים על הבסיס ומשטחים. 8אופים בתנור החם 35-30 דקות, עד שהקיש זהוב ויציב. >> לכל המתכונים לשבועות![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |