
המצרכים (4 מנות):לסלסה:
לרוטב סאות'ווסטרן:
לתערובת:
תוספות:
אופן ההכנה:1לסלסה: מגרדים 2 עגבניות, מוסיפים את כל שאר מרכיבי הסלסה ומערבבים (ניתן לערבב גם במעבד מזון). 2לרוטב הסאות'ווסטרן: מערבבים את המרכיבים בקערה קטנה, מכסים ומקררים. 3לתערובת העוגה: במעבד מזון, מערבבים כוס תירס ואת החמאה עד לקבלת מחית גסה. לאחר מכן מוסיפים את הסוכר והמלח וממשיכים לערבב עד שהמרקם נהיה חלק. 4מוסיפים את קמח התירס ואת הקמח התופח ומעבדים מעט עד לקבלת תערובת אחידה. 5מעבירים את התערובת לקערה ומוסיפים את חצי כוס התירס שנותרה. 6מחממים תנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה ועליו מניחים את הרינגים. 7ממלאים את הרינגים בתערובת עד לכחצי מגובהם (במידה ואין רינג, ניתן להיעזר במיני תבנית אפייה או פשוט להניח כמעין "קציצה" על גבי נייר האפייה בתבנית עצמה). 8אופים במשך 25 דקות. לקראת סוף האפייה, מחממים את התנור למקסימום ומעבירים למצב גריל עליון למשך 3-4 דקות, עד להשחמה. מרקם העוגות הנכון הוא קריספי מבחוץ ורך ועסיסי מבפנים. 9בזמן האפייה, מניחים כמות נדיבה של רוטב הסלסה על צלחת ההגשה. מעל הרוטב מניחים את העוגות. 10באמצעות שקית זילוף, מניחים על כל עוגה מעט קרם פרש או שמנת חמוצה, (אפשר גם להניח בעזרת כף). 11מזליפים את רוטב הסאות'ווסטרן בעזרת בקבוק לחיץ בצורת שתי וערב על גבי עוגות הטמאלה. 12מניחים את קוביות האבוקדו על הקרם פרש או השמנת ומוסיפים מעל מעט מרוטב הסלסה. 13לסיום, מקשטים במעט כוסברה קצוצה. סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (4 מנות) - (עוגות תירס "טמאלה" בתוספת קרם פרש ואבוקדו – כולל הרטבים):
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |