
שיפודי עוף בשקדים מתוקים חריפיםאם לא רוצים חזה עוף מטוגן, ולא שניצלים ובטח לא אוכל סיני , אז מה כן? שיפודים מפנקים![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (2 מנות):לברין (משרה העוף)
לעוף
לרוטב
אופן ההכנה:1מרתיחים בסיר את כל המרכיבים של הברין (משרה העוף): מים, מלח, סוכר, חרדל, שום ותימין .מקררים היטב. 2משרים את חזה העוף במשך שעה בתערובת הברין. 3משפדים 120 גרם חזה עוף יחד עם בצל סגול ורגליים של בצל ירוק על שיפוד. 4עוטפים את העוף בשקדים מתוקים חריפים. 5צורבים את השיפוד על מחבת שטוחה ומכניסים לתנור עד שהעוף מוכן. 6טוחנים את כל מרכיבי הרוטב, תירס, סלרי, דבש, צ'יפולטה, ציר עוף ומלח בתרמו מיקס עד לקבלת מרקם חלק. אופן ההגשה: מוזגים את הרוטב על הצלחת מניחים את השיפוד מעל ,מקשטים בעלי כוסברה ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |