
תפוחים ממולאים אפוייםהקינוח הקלאסי מבית אמא, בתוספת שקדים ותמרים עם קרם קשיו תפוחים מעלף![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים (8 מנות):
לרוטב:
לקרם קשיו ותפוחים:
אופן ההכנה:1מוציאים מהתפוחים את התוכן, כדי לפנות מקום למילוי. 2שמים את השקדים והמים במעבד מזון, וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את התמרים והתבלינים וטוחנים שוב לקבלת תערובת אחידה. 3ממלאים את התפוחים בתערובת עד למעלה. 4מחממים תנור ל-180 מעלות. מסדרים את התפוחים הממולאים בתבנית פיירקס ושופכים עליהם את חומרי הרוטב. 5אופים את התפוחים כחצי שעה (התפוחים צריכים להיות רכים, אך לא לאבד את צורתם). מומלץ למזוג מנוזלי הרוטב על התפוחים פעמיים בזמן האפייה. 6מכינים את קרם הקשיו: שמים את כל המרכיבים במעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם קטיפתי . 7מגישים חם או בטמפרטורת החדר, עם קרם הקשיו על התפוחים או לצדם. * המנה תישמר במקרר 3 ימים. * המתכון באדיבותברפוד- המרכז לחיים בריאים, חובבי ציון 52, תל אביב, טלפון: 077-9009999 הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |