מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

עוגת בננות עם פצפוצי שוקולד

עוגה בחושה קלה וטעימה להפליא, שמתקתקים ברבע שעה. הפתרון הכי טוב שתמצאו לבננות שמשחירות לכם על השיש

|mako אוכל| פורסם14:17
עוגת בננות (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • 250 גרם חמאה רכה (לעוגה פרווה: מרגרינה)
  • 200 גרם סוכר (1 כוס)
  • 3 ביצים
  • 3 בננות בשלות
  • 280 גרם קמח (2 כוסות)
  • 2 כפות קקאו
  • שקית אבקת אפייה
  • 100 גרם שוקולד צ'יפס מריר
  • אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה:

1מקציפים במיקסר את החמאה עם הסוכר. מוסיפים את הביצים בהדרגה, תוך כדי הקצפה.

2מועכים את הבננות בעזרת מזלג, ומוסיפים לתערובת המוקצפת.

3מוסיפים את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה והשוקולד צ'יפס ומערבבים לתערובת אחידה.

4מעבירים לתבנית מלבנית 10X30 ס"מ משומנת, ואופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות 45-55 דקות. רצוי לבדוק את העוגה עם קיסם כבר לאחר 40 דקות.

5מצננים ומקשטים באבקת סוכר.

>> המסעדות הכי טרנדיות לחורף 2015

>> והנה יופי של מתכון לחומוס ביתי

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il